Шу з паштетом із копченої салаки
- Автор
- Дата публикации
- Автор
Baltic Premium Fish рекомендує!
Ольга Мартиновська, переможниця шоу «МастерШеф» та суддя «МастерШеф. Професіонали», випускниця школи Le Cordon Bleu поділилась з нами чудовим рецептом, який прикрасить як святковий стіл, так і звичайну вечерю.
Інгредієнти:
- 10 порожніх заварних тістечок "шу"
- 200 г почищеної від хребтів копченої салаки
- 100 г сиру "Філадельфія"
- свіжомелений чорний перець
- сік і цедра лимону
- 1 ч. л. діжонської гірчиці
- 1 ст. л. каперсів
- 1 редис
Приготування:
Філе салаки разом із сиром "Філадельфія" перебити в блендері до однорідної маси, додати чорний перець, гірчицю та за потреби сіль.Додати пару крапель лимонного соку та дрібку цедри. Редис нарізати тонесенькими слайсами. Зрізати верхню частину (на 1/3) заварного тістечка та наповнити його паштетом.Кладемо тоненький слайс редису та декілька каперсів. Накриваємо «капелюшком». Можна додати маленький шматочок риби та протягнути крізь кришечку "шу" хвостики салаки.Baltic Premium Fish у Facebook, Instagram