Два простих способи — і пластикові контейнери більше не пахнутимуть вчорашнім борщем

Читать на русском
Автор
557
Ці хитрощі вам знадобляться
Ці хитрощі вам знадобляться

Ви впораєтеся з проблемою швидко та без метушні

Різні пластикові контейнери для їжі дуже зручні у використанні. Однак мити їх — ще задоволення. Іноді здається, що залишки продуктів тримаються на стінках посудини, а запах взагалі вивести неможливо.

Як швидко відмити пластикові контейнери від бруду, залишків їжі та жиру, розповімо разом із "РБК-Україна". Вам знадобляться найпростіші засоби.

Як відмити пластикові контейнери для їжі

Для першого способу в таз налийте теплу воду та розчиніть у ній харчову соду в пропорції на літр води – 2 ст. л. соди. В отриманий розчин відправте контейнери та кришки на 30-45 хвилин. Тут дуже важливо, щоб усі контейнери були вкриті водою. Через цей час просто промийте всі місткості під теплою проточною водою.

Якщо ж таз у вас відсутній, в розчині намочіть кухонний рушник і повністю обгорніть весь контейнер. Залишіть посуд на півгодини, потім промийте теплою водою.

Такий спосіб ефективно видаляє всі забруднення та позбавить ваші контейнери від неприємного запаху. До того ж за допомогою такого способу ви приберете жовтизну та сірий наліт.

Якщо ж з якихось причин у вас немає соди, приготуйте розчин оцту та води, за бажання додавши туди пару крапель засобу для миття посуду. Занурте пластикові контейнери в розчин на півгодини, після чого ретельно промийте теплою водою і потріть трохи губкою.

Цей спосіб дозволить усунути неприємний запах, видалить плями та продезінфікує ваші контейнери. Ваші контейнери будуть сяяти.

Раніше "Телеграф" розповідав, як позбутися запаху їжі у пластиковому контейнері. Вам не доведеться довго терти лоток