Цю святкову "Курку в ананасах" першою зметуть із новорічного столу

Читати російською
Автор

Готуйте одразу подвійну порцію цього салату

Невдовзі Новий рік. Кожен кулінар уже у пошуках рецептів найрізноманітніших трав до святкового столу, які змогли б здивувати рідних та друзів на різдвяні та новорічні застілля.

Сьогодні ми разом з "УНІАН" приготуємо незвичайний салат із куркою та ананасами. Саме яскравий на смак ананас чудово прикрасить цю страву і додасть їй цікавої кисло-солодкої нотки. Фантастичний смак – саме та причина, через яку цю страву люблять подавати до святкового столу.

Як приготувати салат з копченою грудинкою та ананасами

Інгредієнти:

  • копчена куряча грудинка — 250 г;
  • ананаси — 200 г;
  • твердий сир — 100 г;
  • яйця — 3 шт.;
  • майонез – 3 ст. л.;
  • перець чорний мелений — щіпка.

Спосіб приготування:

  1. Копчену курячу грудку чистимо від шкіри та нарізаємо невеликими кубиками.
  2. Яйця відварюємо круто, даємо охолонути, очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками.
  3. Консервовані ананаси дістаємо із банки, обсушуємо і нарізаємо невеликими кубиками.
  4. Твердий сир натираємо на великій тертці.
  5. У салатнику змішуємо нарізане копчене м’ясо, ананаси, сир та яйця. Перчимо за бажанням, заправляємо майонезом, ретельно перемішуємо і подаємо до столу.

Раніше ми розповідали, які страви мають стояти на новорічному столі. Так ви точно задобрите Дракона.