Рецепти
-
Дайкон містить калій, каротин, вітаміни групи В, С, РР, багато мікроелементів, необхідних людині, та сприяє кращому засвоєнню їжі. Ми пропонуємо вам три салати з дайкона, які легкі у приготуванні та допоможуть урізноманітнити ваше повсякденне чи святкове меню.
-
Підчеревина — одна з найсоковитіших частин свинячої туші, яку можна запікати, тушкувати, варити і навіть маринувати
-
Цибуля – овоч із досить специфічним ароматом. Щоб усунути його неприємний запах, можна скористатися таким чудовим способом, як маринування. -
Солянка, борщ, гороховий чи квасоляний – ці перші страви готувати влітку немає жодного бажання. Чи то справа – легкий креп-суп, гарне рішення для літньої першої страви! -
Яблучний хрін - смачний соус, який подається до м'ясних та рибних страв. При приготуванні немає чітко встановлених пропорцій, що дає можливість робити смак соусу відповідно до особистих уподобань.