«Швидке» сало у гарячому розсолі - перевірений бабусін рецепт

Автор
0
  • 4 дн

    Приготовление

  • 8

    порций

Завдяки розсолу це сало виходить ніжним, м'яким і дуже апетитним. Спеції надають йому особливого смаку та аромату. А готове воно буде вже через 4 дні!

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

1. Промиваємо і просушуємо сало. Потім нарізуємо його на шматки.

2. Готуємо розсіл. Часник для розсолу очищаємо і нарізуємо шматочками. Наливаємо в каструлю воду та доводимо до кипіння. Потім всипаємо усі компоненти для розсолу та проварюємо їх 2 хвилини.

3. Викладаємо сало у банку, та заливаємо розсолом. Закриваємо кришкою, ставимо в холодильник на 4 діб. Потім дістаємо і насолоджуємося відмінним блюдом.

Як та з чим подавати

Подавати сало нарізавши тонкими скибочками з житнім хлібом та часником.

Смачного!

Читай также: Сало в тузлуке: идеальный вариант засолки