«Швидке» сало у гарячому розсолі - перевірений бабусін рецепт
- Автор
- Дата публикации
- Автор
- 6
-
4 дн
Приготовление
-
8
порций
Завдяки розсолу це сало виходить ніжним, м'яким і дуже апетитним. Спеції надають йому особливого смаку та аромату. А готове воно буде вже через 4 дні!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
0,8 кг
-
140 гр
-
1,5 л
-
5 шт
-
4 шт
-
10 шт
-
8 зубців
Способ приготовления
1. Промиваємо і просушуємо сало. Потім нарізуємо його на шматки.
2. Готуємо розсіл. Часник для розсолу очищаємо і нарізуємо шматочками. Наливаємо в каструлю воду та доводимо до кипіння. Потім всипаємо усі компоненти для розсолу та проварюємо їх 2 хвилини.
3. Викладаємо сало у банку, та заливаємо розсолом. Закриваємо кришкою, ставимо в холодильник на 4 діб. Потім дістаємо і насолоджуємося відмінним блюдом.
Як та з чим подавати
Подавати сало нарізавши тонкими скибочками з житнім хлібом та часником.
Смачного!
Читай также: Сало в тузлуке: идеальный вариант засолки