Запіканка із картоплі з м'ясом
- Автор
- Дата публикации
- Автор
- 36
-
40 мин
Приготовление
-
6
порций
Апетитна домашня запіканка з ніжного м'яса та картоплі. Добре смакує зі сметаною.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
1 кг
-
1 кг
-
1 шт.
-
200 г
-
за смаком
-
за смаком
-
50 г
Способ приготовления
М'ясо помити, порізати тонкими скибочками. Картоплю почистити, порізати кружальцями. Цибулю почистити і нарізати кільцями.
Форму для запікання змастити маслом. Викласти половину картоплі. Зверху викласти м'ясо, потім цибулю і залишок картоплі.
Кожен шар потрібно посолити, поперчити і змастити майонезом.
Натерти сир і посипати ним запіканку. Випікати страву в розігрітій до 180 градусів духовці 30-40 хвилин. Готову запіканку ділимо на порції і подаємо до столу гарячою, зі свіжою сметаною.