Швейцарський рулет
- Автор
- Дата публикации
- Автор
- 0
-
45 мин
Приготовление
-
6
порций
Простий в приготуванні, м'який, повітряний, дуже смачний швейцарський рулет з ягодами.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
3 шт.
-
175 г
-
1 ч.л.
-
2 ч.л.
-
3 ч.л.
-
100 г
-
100 г
Способ приготовления
Розігріваємо духовку до 140 градусів. Деко застилає папером для випічки, змащуємо маслом. Яєчні білки викладаємо у велику миску і збиваємо до жорстких піків, поступово додаючи цукор. В кінці всипте крохмаль.
Викладіть масу на деко, розрівняйте ложкою, випікайте 45 хвилин. Після охолодження акуратно зніміть пергамент, переклавши корж на присипаний цукровою пудрою папір.
Змішайте йогурт і лимонний курд. Розподіліть крем поверх білкового коржа.
Рівномірно присипте ягодами. Скрутіть в рулет. При подачі прикрасьте ягодами.