Швейцарський рулет

Автор
0
  • 45 мин

    Приготовление

  • 6

    порций

Простий в приготуванні, м'який, повітряний, дуже смачний швейцарський рулет з ягодами.

Способ приготовления

Розігріваємо духовку до 140 градусів. Деко застилає папером для випічки, змащуємо маслом. Яєчні білки викладаємо у велику миску і збиваємо до жорстких піків, поступово додаючи цукор. В кінці всипте крохмаль.

Викладіть масу на деко, розрівняйте ложкою, випікайте 45 хвилин. Після охолодження акуратно зніміть пергамент, переклавши корж на присипаний цукровою пудрою папір.

Змішайте йогурт і лимонний курд. Розподіліть крем поверх білкового коржа.

Рівномірно присипте ягодами. Скрутіть в рулет. При подачі прикрасьте ягодами.