Салат «Фіалка» з куркою та грибами
- Автор
- Дата публикации
- Автор
- 1
-
40 мин
Приготовление
-
4
порции
Яскравий і незвичайний салат готується з доступних продуктів
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
250 г
-
300 г
-
2 шт.
-
1 шт.
-
1 невеликий пучок
-
4 ст. л.
-
за смаком
-
за смаком
Для прикрас:
-
1 пучок
-
1/2 шт.
-
3 шт.
Способ приготовления
Відваріть до готовності куряче м'ясо (краще брати курячу грудку або стегна), також відваріть яйця і моркву.
Печериці очистіть і наріжте дрібними шматочками, обсмажте їх на сухій сковороді до золотистого відтінку.
Куряче м'ясо відокремте від кісток і наріжте кубиками. Яйця розріжте навпіл і відокремте половинку одного жовтка (знадобиться для прикраси). Решта 3 половинки яєць і моркву наріжте на маленькі кубики.
Зелень кропу промийте і дрібно наріжте. Всі готові інгредієнти з'єднайте в салатниці, посоліть, поперчіть за смаком, додайте сметану і розмішайте.
Листя шпинату промийте та висушіть, викладіть в салатницю в формі листочків. Редис промийте і наріжте тонкими кружечками. Кожен кружечок редису поділіть на 3 частини і складіть з них «квітку фіалки».
Заповніть такими «квітками» центральну частину салатниці. Зверху посипте тертими жовтками.