Весняний салат «Олів'є»
- Автор
- Дата публикации
- Автор
- 0
-
30 мин
Приготовление
-
2
порции
Салати зі свіжими овочами не тільки смачні і корисні, але й ніби створені для підняття настрою.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
2-3 шт.
-
пучок
-
1 шт.
-
0.5 стакану
-
3 шт.
-
за смаком
-
3-4 ст.л.
-
1 ч.л.
-
за смаком
-
за смаком
Способ приготовления
Картоплю відваріть, очистіть, наріжте дрібними кубиками. Зелений горошок відкиньте на друшляк та злийте воду. Яйця відваріть, остудіть, очистіть, наріжте кубиком.
Огірок і редис обмийте, наріжте так само кубиком. Червону цибулю обмийте, подрібніть.
Підготовлені інгредієнти змішайте. Сметану збийте з гірчицею, посоліть за смаком, заправте салат.
Викладіть салат на тарілку, прикрасьте зеленню, овочевими кружечками, посипте перцем і подавайте на стіл.