Весняний салат «Олів'є»

Автор
1
  • 30 мин

    Приготовление

  • 2

    порции

Салати зі свіжими овочами не тільки смачні і корисні, але й ніби створені для підняття настрою.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Картоплю відваріть, очистіть, наріжте дрібними кубиками. Зелений горошок відкиньте на друшляк та злийте воду. Яйця відваріть, остудіть, очистіть, наріжте кубиком.

Огірок і редис обмийте, наріжте так само кубиком. Червону цибулю обмийте, подрібніть.

Підготовлені інгредієнти змішайте. Сметану збийте з гірчицею, посоліть за смаком, заправте салат.

Викладіть салат на тарілку, прикрасьте зеленню, овочевими кружечками, посипте перцем і подавайте на стіл.