Смачне й корисне: готуємо згущене молоко з груш

Автор
2
  • 1 ч

    Приготовление

  • 2

    порции

Грушеве згущене молоко - справжній хіт сезону. Повністю натурально та корисно, а ще дуже смакує із оладками та млинцями. Ваші всі домашні, особливо діти, будуть приємно здивовані. Особливо смачно, коли натрапляєш на шматочки груш. М-м-м, ну дуже солодко!

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Грушки почистити, порізати дольками. Пересипати содою та лишити на дві години.Через дві години грушки промити під водою. Перекласти грушки в алюмінієву каструлю, додати цукор та молоко.Довести до кипіння, варити до загустіння приблизно 3 години. Відразу буде сильно пінитись, але піна осяде.

До речі!

Грушеве згущене молоко цінне наявністю в ній пектину і клітковини, яка прекрасно засвоюється і добре впливає на шлунково-кишковий тракт. Згущене молоко з груш корисне при захворюваннях серця і судин, захищає від атеросклерозу, зміцнює легені і запобігає утворенню каменів у жовчному і нирках. Ось скільки користі воно має!