Ну дуже смачний: домашній мармелад - із варення!

Автор
2
  • 15 мин

    Приготовление

  • 8

    порций

Зазвичай після довгої зими хоча б одна, але залишається баночка з варенням. Рекомендуємо із залишків приготувати мармелад. Він набагато смачніший за солодощі з магазину.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Желатин залийте лимонадом і приберіть приблизно на три години до тих пір, поки він повністю розійдеться.Далі в желатин з лимонадом додайте цукор, лимонну кислоту і сироп від варення.Перемішайте і поставте на повільний вогонь, готуйте до однорідності (доведіть до кип'ятіння, але не кип'ятіть).Обережно перемішуйте суміш, щоб вона не підгоріла. Спеціальні формочки змочіть водою, розлийте готову суміш по формах.Приберіть в прохолодне місце до повного охолодження.Потім наріжте мармелад на кубики.За бажанням обваляйте в цукровій пудрі.