Салат "Лисичка" від Марічки Бурмаки

Автор
0
  • 20 мин

    Приготовление

  • 4

    порции

Відома українська співачка Марічка Бурмака дуже полюбляє готувати. Вона каже, що може приготувати будь що, окрім холодця. Проте, найбільш за все їй подобаються прості та смачні рецепти. Сьогодні, ми познайомимо вас зі святковим рецептом салату з крабовими паличками та апельсином.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Нарізаємо крабові палички. Попередньо з крабових паличок зрізаємо червону «спинку», яка їх «видає» - в цьому і полягає хитрість салату. Моркву варимо і нарізаємо соломкою або кубиками. ​​​​​Дрібно нарізаємо яйця.Невеликими скибочками нарізаємо апельсин.Змішуємо яйця, моркву, апельсин, крабові палички і кукурудзу.Заправляємо салат майонезом.

Как и с чем подавать

Прикрашаємо гілочкою зелені і подаємо.

Смачного!.