Соковите м'ясо, варене в пакеті: рецепт для самих ледачих

Автор
42
  • 1 ч

    Приготовление

Це дуже поживне, смачне і абсолютно нескладне в приготуванні м'ясо, яке за смаковими якостями знаходиться на одному щаблі з шашликами, але готується в домашніх умовах дуже швидко і просто. Побалуйте себе, і ваш святковий або повсякденний стіл по-справжньому буде царським!

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

1. Шматок свинини з усіх боків посолити і поперчити.

2. Для приготування можна використовувати спеціальний рукав для запікання, пакети для запікання або звичайні товсті поліетиленові пакети (тонкі - шарудять, вони не підходять). У пакет покласти лаврове листя і м'ясо. Як можна ретельніше випустити з пакета повітря та міцно зав'язати.

3. На дно каструлі покласти ганчірочку, щоб при варінні не було зіткнення пакета з дном каструлі. На ганчірочку покласти пакети з м'ясом і налити окріп. Закрити каструлю кришкою і поставити на максимальний вогонь.

4. Коли вода закипить, вогонь зменшити до мінімуму і залишити на 4 години. Через 4 години вогонь вимкнути. М'ясо залишити в каструлі остигати до кімнатної температури.

5. Вийняти пакети з м'ясом, обтерти від крапель і покласти в холодильник на ніч.

6. Готове холодне м'ясо з пакетів вийняти. М'ясний сік, застиглий в желе, зібрати і використовувати в інших стравах. М'ясо нарізати на скибочки і подати на стіл з гірчицею.

Приємного апетиту!

Порада:

Обов'язково виберіть якісне м'ясо! Якщо шматок м'яса завеликий, то бажано нашприцювати його соляним розчином. Можна приготувати великий шматок м'яса, частину якого відразу з'їсти, а іншу - заморозити.