Салат «Цезар» пісний

Автор
0
  • 10 мин

    Приготовление

  • 2

    порции

Скоро настане Великий піст-2018. Пропонуємо вашій увазі улюблений багатьма салат «Цезар» без м'яса з соєвою заправкою.

Способ приготовления

Приготуйте грінки. Для цього поріжте хліб (краще пшеничний цільнозерновий бездріжджовий) на невеликі кубики, розкладіть їх у формі або в деко рівним шаром, посипте сушеним часником і прованськими травами і злегка збризніть водою і оливковою олією. Випікайте близько 50 хвилин при температурі 120 градусів.Розділіть тофу на дві частини. Приблизно 3/5 відправиться в салат, решта стане частиною заправки. Поріжте кубиками більшу частину. Іншу частину тофу помістіть в блендер разом з лимонним соком, чайною ложкою оливкової олії, гірчицею, чорним перцем, щіпкою сушеного часнику і сіллю. "Воду" від тофу можна вилити туди ж. Подрібніть інгредієнти, додаючи поступово воду до бажаної консистенції.Порвіть руками листя салату, наріжте кружальцями помідори черрі. Додайте готові остиглі грінки і тофу, полийте салат заправкою.