Соус «Песто» з м'ятою
- Автор
- Дата публикации
- Автор
- 2
-
5 мин
Приготовление
-
3
порции
Всього 10 хвилин - і один з найпопулярніших італійських соусів - готовий!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
1 пучок
-
1 пучок
-
50 г
-
1 ст. л.
-
100 мл
-
за смаком
-
за смаком
Способ приготовления
Збираємо зелень, миємо її, просушуємо. Листочки зелені відокремлюємо від стеблинок, складаємо в чашу блендера.
Додаємо лимонний сік, сіль та перець за смаком, подрібнюємо блендером.
Додаємо горішки. І поступово вливаємо олію. Кінцева консистенція соусу повинна бути однорідною.
Як і з чим подавати
Такий соус відмінно підійде до пасти або як заправка для салату. Також його подають з м'ясом, рибою або овочами. Смачного!