Фидджин - осетинські пироги з м’ясом: покроковий рецепт
- Автор
- Дата публикации
- Автор
- 2
-
1 ч
Приготовление
-
3
порции
Осетинські пироги з м'ясом - дуже давнє національне блюдо, яке зазвичай подають для дорогих гостей. Осетинські пироги з м`ясом стануть гідною прикрасою будь-якого столу
Ингредиенты
Для тіста:
-
35 г.
-
550-600 г.
-
1 шт.
-
2 ст.л.
-
200 мл.
-
100 мл.
-
1 ч.л.
-
Велика щіпка солі
Для м’ясної начинки:
-
1 кг.
-
1 шт.
-
3-4 зубчики.
-
за смаком.
-
за смаком.
-
за смаком.
-
3-4 ст.л. + 6-9 ст.л.
Способ приготовления
Трохи із історії:
Традиція випікання осетинських пирогів налічує багато століть, ще з часів, коли існували народи-предки сучасних осетин - алани, скіфи та сармати. Для кочових народів запікання у тісті було засобом компактного збереження м'яса та молочних продуктів, засобом підживлення вершників під час довгих походів.
Перші пироги випікалися за бездріжджевою технологією. За багато років мистецтво випіканні осетинських пирогів вдосконалювалося і теперішні рецепти — це результат майже тисячолітньої роботи зі створення, шліфування та відсікання зайвого.