Тісто для краффінів: покроковий рецепт
- Автор
- Дата публикации
- Автор
- 2
-
1 ч
Приготовление
-
12
порций
Краффін - популярна і красива випічка, яку можна готувати з різноманітними начинками. Щоб краффіини змогли вас та ваших гостей вразити своїм смаком, потрібно знати тонкощі приготування тіста. Трошки бажання, вільного часу та ваших старань - і будьте впевненні, що результат, у вигляді смачних краффінів неодмінно порадує вас!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
400 г.
-
150 мл.
-
70 г.
-
1 шт.
-
20 г.
-
100-150 г.
-
30 мл.
-
6 г.
-
0,5 ч.л.
Способ приготовления
До речі:
Вимішувати тісто ви можете за допомогою кухонного комбайна, хлібопічки або міксера для тіста.. Тоді всі інгредієнти ви чергуєте у тій же послідовності, що і при ручному замісі (борошно має бути зверху).
Тісто має у вас вийти гладким, однорідним, пружним, еластичним і легко відставати від робочої поверхні і рук. Ви можете перевірити, наскільки добре вимісити тісто: розріжте його ножем і побачите, - на зрізі воно має бути однорідним і не тягнутися за ножем.
Важливо знати!
Рослинну олію можна заливати разом з яйцем або ж додати в кінці замісу.