Паска Крафін від ведучого Сніданку з 1+1 Руслана Сенічкіна
- Автор
- Дата публикации
- Автор
- 0
-
1 ч 10 мин
Приготовление
-
5
порций
Смачна паска за рецептом Руслана Сенічкіна смакуватиме всій вашій родині!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
1 шт.
-
2 шт.
-
350 г
-
3 ст.л.
-
100 г
-
100 г
-
0,5 ч.л.
-
150 г
-
130 г
-
30 мл
-
80 мл
-
6 г
Способ приготовления
Тісто добре вимішуємо. Спочатку все приставатиме до рук, але вже за 10 хвилин ви помітите як тісто перетвориться на еластичне і супер м'яке. Перекладаємо тісто у миску і ставимо у тепле місце на 1 год.
Розкачуємо тісто як на штрудель, щоб воно було тоненьким. Змащуємо його розтопленим вершковим маслом. Посипаємо сухофруктами, потім горіхами, ванільним цукром і - рекомендую додати трішки куркуми. Загортаємо у рулет, а потім розрізаємо його навпіл, але не дорізаємо до кінця. Скручуємо у вигляді равлика. Перекладаємо у формочку на 20 хв, щоб тісто постояло і піднялося.Випікаємо при температурі 200° впродовж 15 хвилин, потім зменшуємо температуру до 180° і ще чекаємо 25 хвилин.Як та з чим подавати
Подавайте на великодній стіл. Смачного!