Польський пляцок «Пані Валєвська»
- Автор
- Дата публикации
- Автор
- 6
-
40 мин
Приготовление
-
7
порций
Приготуйте традиційний десерт польської кухні - пляцок «Пані Валєвська». Поєднання пісочного тіста, безе та мигдалю створює справжній кулінарний шедевр.
Ингредиенты
Для тіста:
-
Борошно - 500 г + 3 ст.л. - в крем
-
1,5 ч.л.
-
0,5 стакану
-
200 г
-
6 шт.
Для безе:
-
6 шт.
-
1,5 стакану
-
1 ст.л.
Для крему:
-
500 мл
-
3 ст.л.
-
2 ст.л.
-
2 шт.
-
3 ст.л.
-
200 г
-
на кінчику ножа
Також:
-
120 г
-
1-2 ст.л.
-
450 г
Способ приготовления
Як подавати
Подавайте пляцок в якості десерту.
Смачного!