Смачненькі гарбузові галушки
- Автор
- Дата публикации
- Автор
- 3
-
40 мин
Приготовление
-
6
порций
Кльоцки чи клюски сказали б поляки. Ньоки — назвуть італійці. Галушки — скажуть українці. Як цю страву не називай і з чим не подавай- однаково буде дуже смачно. А якщо їх зробити із гарбуза, додати смачні приправи і додатки, то ще й дуже яскраво
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
Гарбуз 400г
-
Борошно пшеничне 100 г
-
Жовтки яєчні 1 г
-
Масло вершкове 25 г
-
Масло вершкове 100 ш
-
Часник (зубці) 1 шт
-
Сир твердих сортів 40 г
-
Бочок свиний 100 г
Способ приготовления
Поливка:
Вершкове масло розтопити на пательні, викласти у нього почищений і розрізаний навпіл зубчик часника і прогріти 1 хвилину.Вийняти часник.Як та з чим подавати
Бочок нарізати шматками і обсмажити окремо від поливки на гарячій пательні з обох сторін. Смчного!