Гуляш в хлібині по-чеськи
- Автор
- Дата публикации
- Автор
- 7
-
45 мин
Приготовление
-
5
порций
Кожен, хто бував в Чехії і спробував страви тамошньої кухні, ще не раз згадає гуляш в хлібині. Це неперевершене тушковане м'ясо, приготоване на бульйоні з пивом із додаванням яблук і цибулі, підкорить будь-якого гурмана.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
600 г
-
300 мл
-
1 шт.
-
2 шт.
-
2 шт.
-
2 ст.л.
-
2 ст.л.
-
1 ч.л.
-
30 г
-
1 буханець
Способ приготовления
Як і з чим подавати
На порції нарізайте вже безпосередньо після подачі на стіл.
Смачного!