Чоловіча страва: Ребрця у сметанковому соусі

Автор
0
  • 5 ч

    Приготовление

  • 3

    порции

Розімліле м'ясо на кісточці – це ейфорія для чоловіка. Спробуйте приготувати і насолоджуйтесь неперевершеним смаком!

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Часник обчистити. 2 зубчики подрібнити, змішати з сіллю та перцем. Натерти сумішшю ребра. Залишити їх на 1 годину.На сковорідку налити олію та обсмажити ребра, скласти їх у горщик.Моркву і цибулю нарізати кружальцями, дрібно нарізати часник, що залишився. Й висипати все в горщик до м’яса. Додати воду, посолити, поперчити й поставити на маленький вогонь. Готувати 1-1,5 год.На сухій сковорідці підсмажуємо муку до золотавого кольору.Сметану змішати із кмином, із підсмаженою мукою. Додати цю суміш до м’яса. Й тушкувати ребра ще 20 хвилин.В цей час змішуємо подрібнену зелень кропу й петрушки, лимонну цедру. Й висипаємо у горщик до м’яса. Перемішуємо й знімаємо з вогню.

Як та з чим подавати

Ребра готові. Ніжні й соковиті – вони складуть ідеальну пару із картопляним пюре.