Смачна намазка за копійки: безплатний інгредієнт зробить бутерброди неймовірними
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ви отримуєте ще одну страву буквально з нічого
Ми розповідали, як приготувати смачні бутерброди зі шпротами. Тепер ділимось лайфхаком, який допоможе просто і смачно перетворити олію з-під цих смачних рибок на окрему страву.
Зазвичай після вживання шпрот у банці залишається олія. Чимало людей виливають її або вимочують хлібом. Та з цих залишків можна легко приготувати окрему страву. Рецептом поділились на порталі Pixelinform.
Інгредієнти:
- подрібнена морквина;
- 2 нарізані варені яйця;
- сухарики із білого хліба;
- олія, що залишилася в банці від шпротів;
- кріп чи петрушка.
Спосіб приготування:
- Моркву чистимо та нарізаємо на невеликі шматочки. Форма може бути будь-яка — головне, щоб її потім перебив блендер.
- Яйця відварюємо. Коли охолонуть, чистимо їх і теж нарізаємо довільним чином.
- Улюблену зелень ретельно миємо під прохолодною проточною водою. Просушуємо на паперових серветках.
- Моркву, яйця та зелень перекладаємо у кухонний блендер. Додаємо олію від шпротів, а також готові сухарики з білого хліба.
- Перебиваємо продукти доти, доки вони не перетворяться на однорідну маса, що за своєю консистенцією буде нагадувати м’який паштет.
Суміш мастимо на скибочки хліба — і отримуємо цілу тацю дуже смачних бутербродів. Також ми розповідали, куди можна використати розсіл з-під огірків чи помідорів.