Якщо часу обмаль: "пиріжки" в лаваші з капустою на сковороді
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Рум'яні "пиріжки" капустою з хрусткою скоринкою
Якщо раптом захотілося пиріжків із капустою, а поратися з тістом бажання немає, можна приготувати ліниві "пиріжки". Готуються вони на "раз-два" із лаваша і виходять хрусткими та смачними.
Таку страву можна приготувати нашвидкуруч до супу, або коли до вас прийшли гості. А рецептом з нами поділилися на порталі "Філіжанка кави".
Як приготувати "пиріжки" з капустою у лаваші
Інгредієнти:
Основа
- лаваш – 2 листи;
Начинка
- капуста – 700-800 г;
- цибуля – 1 шт.;
- морква – 1 шт.;
- вершкове масло – 20-30 г;
Кляр
- яйця – 2 шт.;
- сметана – 4-5 ст. л.;
- сир – 40-50 г;
- борошно – 3 ст. л.;
- сіль, перець – за смаком;
- олія – для смаження
Спосіб приготування:
- Цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на великій тертці, капусту тонко нарізати.
- Обсмажити цибулю, потім додати моркву, після цього – капусту. Посолити, поперчити, тушкувати до готовності капусти.
- Приготувати кляр, змішавши всі інгредієнти для нього та натертий на дрібній тертці сир.
- Вистиглу начинку викласти на лист лаваша та розрівняти.
- Згорнути лаваш в рулет та нарізати на невеликі шматочки.
- Кожен шматочок обмокнути у клярі та обсмажити з обох боків до золотистості.
А якщо ви любите "ліниву" випічку, рекомендуємо також приготувати піци-оладки. Необхідні продукти ймовірно знайдуться у вашому холодильнику, а на приготування ви витратите лічені хвилини.