Дітям – солодкий варіант, дорослим – солоний: снідаємо улюбленими в Нідерландах млинцями
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Фантастичний сніданок із простих продуктів
Якщо хочеться поласувати ситним та смачним сніданком, ми готуємо млинці. Ми готуємо їх за дідівським рецептом, солоними та солодкими, із задоволенням ласуємо картопляними млинцями та навіть з м’ясом.
Якщо здається, що перепробувані всі рецепти, разом із Shuba пропонуємо приготувати млинці по-нідерландськи (pannenkoek). Паненнек можна подавати як солодкими, так і солоними. Саме останній варіант ми й пропонуємо, додавши шинку та сир.
Як приготувати солоні млинці Pannenkoek
Інгредієнти на 4 порції:
- борошно пшеничне — 2 склянки;
- яйця курячі — 2 шт.;
- молоко — 2 склянки;
- сіль — 1/2 ч. л.;
- масло вершкове — 10 г
Додатково:
- шинка — 40 г;
- твердий сир — 10 г;
- зелень — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Яйця збиваємо у великій мисці до утворення легкої піни. Туди ж додаємо молоко, сіль і продовжуємо змішувати. Поступово додаємо борошно і змішуємо тісто до однорідного стану.
- На середньому вогні розігріваємо сковороду, змащену вершковим або олією. Наливаємо тісто і просмажуємо млинці по 2-3 хвилини з кожного боку до утворення легкої скоринки. Готові млинці викладаємо на тарілку, легенько перемазуючи шматочком вершкового масла.
- Зверху викладаємо добавки до млинців — шинку і сир та зелень.
Рекомендуємо також приготувати незвичайні млинці зі шкварками за рецептом "Телеграфа". Ви будете здивовані, наскільки це смачно.