Раз-два – і на столі: намазка, яка завжди буде у вас у холодильнику

Читать на русском
Автор

За бажання такий бутерброд можна прикрасити улюбленими продуктами

Без різноманітних намазок ми не уявляємо ні святковий стіл, ні сімейний обід чи вечерю. Готуємо ми їх із печінки, овочів, м’яса та риби.

Сьогодні разом з cook_with_me_at_home приготуємо незвичайну намазку з консервованого тунця, авокадо та вершкового сиру. Вона врятує вас у випадках, коли хочеться перекусити чимось смачненьким або поставити на стіл для гостей щось нове та цікаве. До того ж незабаром свята, чому б не взяти собі на замітку новий рецепт незвичайного та смачного перекушування?

Як приготувати намазку з тунця

Інгредієнти:

  • тунець консервований — 80 г,
  • стигле та м’яке авокадо сорту Хасс – 2 шт.;
  • вершковий сир – 2 ст.л.;
  • лимон (цедра та сік), сіль, петрушка – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Авокадо чистимо від шкірки, видаляємо кісточку, м'якуш викладаємо у тарілку.
  2. З консервованого тунця зливаємо рідину, рибу викладаємо у тарілку до авокадо.
  3. У тарілку тунця та авокадо викладаємо вершковий сир, цедру та сік лимона, сіль, дрібно порізану зелень. Все розминаємо вилкою до однорідного стану.

Готову намазку намазуємо на підсмажену скибочку чіабати за рецептом "Телеграф", викладаємо шматочок хамону за бажанням і подаємо до столу. Смачного.