Замість котлет до святкового столу: рецепт "Царських пальчиків"
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Незвичайний спосіб подати звичну страву
На Новий рік стіл ломиться від різноманітних страв. Там може бути й салат "Білий принц", і тартатки зі смачними начинками, і запечена свинина в духовці "Гармошка".
Цього дня господині намагаються урізноманітнити меню та приготувати щось незвичне. Однією із таких страв є котлетки "Царські пальчики", інформують "Смачні рецепти домашніх страв".
Як приготувати "Царські пальчики"
Інгредієнти:
- м’ясний фарш – 600 г;
- цибуля – 1 шт;
- морква – 1 шт;
- картопля – 1 шт;
- часник – 2 зуб.;
- сіль, спеції за смаком;
- борошно – 3-4 ст. л.
Кляр
- яйця – 3 шт.;
- сметана – 2 ст.л;
- молоко – 100 мл;
- борошно – 120 г.
Спосіб приготування:
- Овочі натерти на дрібній тертці, додати часник пропущений через прес.
- Додати фарш, посолити, поперчити, додати спеції, перемішати.
- Змішати інгредієнти для кляру, збити вінчиком.
- Сформувати невеликі ковбаски із фаршу, обваляти кожну у борошні, а потім у клярі, викласти на розігріту сковороду.
- Обсмажити ковбаски з усіх боків до готовності.
Рекомендуємо також приготувати на новорічний стіл салат "Лисяча шуба". Цей салат – унікальне поєднання філе червоної рибки, ароматних овочів та ніжної майонезної пікантності.