Замість котлет до святкового столу: рецепт "Царських пальчиків"

Читать на русском
Автор

Незвичайний спосіб подати звичну страву

На Новий рік стіл ломиться від різноманітних страв. Там може бути й салат "Білий принц", і тартатки зі смачними начинками, і запечена свинина в духовці "Гармошка".

Цього дня господині намагаються урізноманітнити меню та приготувати щось незвичне. Однією із таких страв є котлетки "Царські пальчики", інформують "Смачні рецепти домашніх страв".

Як приготувати "Царські пальчики"

Інгредієнти:

  • м’ясний фарш – 600 г;
  • цибуля – 1 шт;
  • морква – 1 шт;
  • картопля – 1 шт;
  • часник – 2 зуб.;
  • сіль, спеції за смаком;
  • борошно – 3-4 ст. л.

Кляр

  • яйця – 3 шт.;
  • сметана – 2 ст.л;
  • молоко – 100 мл;
  • борошно – 120 г.

Спосіб приготування:

  1. Овочі натерти на дрібній тертці, додати часник пропущений через прес.
  2. Додати фарш, посолити, поперчити, додати спеції, перемішати.
  3. Змішати інгредієнти для кляру, збити вінчиком.
  4. Сформувати невеликі ковбаски із фаршу, обваляти кожну у борошні, а потім у клярі, викласти на розігріту сковороду.
  5. Обсмажити ковбаски з усіх боків до готовності.

Рекомендуємо також приготувати на новорічний стіл салат "Лисяча шуба". Цей салат – унікальне поєднання філе червоної рибки, ароматних овочів та ніжної майонезної пікантності.