У Німеччині над обідом не морочаться: бюджетний супчик там готують лише за півгодини
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Відмінно для холодної пори року
Німецька кухня — це фантастичні ковбаски, неймовірні шніцелі та незвичайні пироги. А ви знаєте, що німці дуже люблять сирні супи?
Ось сьогодні разом із Shuba пропонуємо один із варіантів популярного німецького сирного супу — з пореєм та свинячим фаршем. Це густа і пікантна перша страва — відмінний варіант для холодної пори року. Страва дуже просто у приготуванні, але виходить настільки ситною, що однієї відносно невеликої каструлі вистачає надовго.
Як приготувати сирний суп
Інгредієнти на 4 порції:
- цибуля порей — 3 шт.;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- олія соняшникова — 1 ст. л.;
- свинячий фарш — 350 г;
- кмин мелений — 3 г;
- часник, зубчики — 1 шт.;
- овочевий бульйон — 1 л;
- плавлений сир — 300 г;
- сіль, перець чорний мелений, зелень — на смак;
- зелена цибуля, пучок — 1 шт.
Спосіб приготування:
- Цибулю порей чистимо, миємо і шаткуємо. Цибулю також чистимо і дрібно шаткуємо.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією та обсмажуємо фарш. Додаємо щіпку меленого кмину, тертий зубчик часнику, сіль, перець, цибулю-порей, цибулю і смажимо 3-4 хвилини, перемішуючи.
- Через зазначений час додаємо овочевий бульйон, доводимо до кипіння та варимо до м’якості цибулі-порею – це близько 20 хвилин.
- Плавлений сир нарізаємо кубиками, додаємо в суп, ретельно перемішуємо і залишаємо на кілька хвилин. Додаємо сіль, перець, посипаємо нарізаною зеленою цибулею та зеленню.
Готовий суп подаємо з чіабатою за рецептом "Телеграфа". Це надзвичайно смачно.