Більше жодних напіввідкритих бляшанок: як правильно зберігати консерви

Читати російською
Автор

Дотримуючись порад, консерви простоять у холодильнику ще кілька днів

Напередодні свят багато хто купує рибні консерви для приготування різних закусок та салатів. Після відкриття банки, риба, що залишилася, як правило, відправляється в холодильник попри те, що робити цього не можна.

Саме тому, після приготування солоного торта з рибними консервами, важливо дотримуватися деяких правил у зберіганні консерви, що залишилася. Лайфхаком поділилися на порталі "Бєлновини".

Як правильно зберігати відкриті консерви

Так, бажання помістити продукт у холодильник після відкриття є правильним. Однак перш ніж це зробити, рибу необхідно перекласти в пластикову, керамічну або скляну тару, яка добре закривається. При цьому, заливши їх олією. У такому разі риба зможе постояти в холодильнику ще 3-4 дні.

Те саме стосується і м’ясних чи овочевих консервів. Їх також потрібно заливати розтопленим жиром чи розсолом відповідно.

Раніше ми писали, які консерви можуть зберігатись довгий час. Ця інформація допоможе вам підготуватися до можливого блекауту та пережити його комфортно.