Приготуєте без духовки: рецепт м'якого і соковитого м'яса
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Чудова гаряча страва, яку можна приготувати на обід чи вечерю
На бутерброди можна приготувати не лише смачну варену ковбасу вдома, але й смачне соковите м'ясо. Цікаво, що готується воно без духовки і потребує буквально хвилин вашої присутності.
Таку страву можна подавати й до святкового столу, як нарізку. А рецептом з нами поділилися на порталі "Українська ґаздиня".
Як приготувати м'ясну нарізку
Інгредієнти:
- свиний ошийок — 1,2 кг;
- вода — 3 л;
- цибулине лушпиння — 100 г;
- сіль — 2-3 ст. л;
- часник, лавровий лист, перець.
Спосіб приготування:
- М'ясо промити, просушити паперовими рушниками, обв'язати ниткою.
- Викласти м'ясо в каструлю, додати сіль, спеції, часник, лавровий лист і всі прянощі за смаком. Додати цибуляне лушпиння.
- Довести до кипіння, зменшити вогонь та варити півтори години.
- Залишити м'ясо до повного охолодження, потім вийняти та просушити паперовими рушниками.
- Змішати улюблені спеції та вичавлений через прес часник, натерти шматок м'яса.
- Обмотати м'ясо пергаментом і відправити на ніч в холодильник. Уже наступного дня можна куштувати.
Раніше ми публікували рецепт свинячої вирізки в духовці. Воно виходить дуже ароматним, соковитим, ніжним.