Нереальний "Королівський" салат: гості точно попросять рецепт

Читать на русском
Автор

Обов’язково приготуйте цей салат — Дракон буде в захваті від нього

Ми розповідали, як приготувати красивий та смачний салат "Чоловічий каприз". Тепер ділимось рецептом ще однієї файної закуски.

Салат "Королівський" — це страва на основі курячого м’яса. Вона виходить ніжною та неймовірно смачною. Саме цей салат ідеально підійде до святкового столу. Рецептом поділились на порталі "Школа Життя".

Інгредієнти:

  • Курячі стегна – 2 шт
  • Печериці свіжі – 200 г
  • Огірок – 120 гр
  • Плавлений сирок – 1 шт
  • Сир твердих сортів – 30 г
  • Яйце куряче – 2 шт
  • Цибуля зелена — невеликий пучок
  • Сіль, перець
  • Майонез

Спосіб приготування:

  1. Заздалегідь відварюємо курячі стегна у підсоленій воді. Курку залишаємо охолоджуватись прямо в бульйоні, в якому вона варилася — так м’ясо залишиться соковитим і ніжним.
  2. Печериці нарізаємо дрібним кубиком, обсмажуємо їх на невеликій кількості соняшникової олії. Підсолюємо і знімаємо з вогню. Остуджуємо.
  3. Курячі яйця відварюємо накруто, остуджуємо та чистимо від шкаралупи. Свіжий огірок натираємо на великій тертці та відкидаємо на сито.
  4. Плавлений сир, заздалегідь підморожений в морозилці, натираємо на дрібній тертці. Для збирання салату беремо кулінарне кільце.
  5. Спершу викладаємо відварену курку, нарізану невеликим кубиком. Посипаємо дрібно нарізаною зеленою цибулею і покриваємо сіточкою з майонезу.
  6. Свіжий огірок викладаємо рівним шаром. Покриваємо сіточкою із майонезу.
  7. Далі кладемо натертий на дрібній тертці плавлений сир. І, через сітку з майонезу, кладемо смажені гриби. Теж змащуємо майонезом.
  8. На тертий на дрібній тертці твердий сир наносимо сіточку з майонезу. Викладаємо яйця і знову змащуємо соусом.

Ставимо салат на кілька годин в холодильник — і можна подавати. Також ми розповідали, як приготувати салат "Білий принц".