Цей салат з'їдять першим: ще один варіант до новорічного столу
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ефектний і надзвичайно смачний салат
До Нового року господині намагаються урізноманітнити святкове меню та приготувати для своїх близьких щось незвичайне. І якщо "Шубою" вже всі наїлися, то салатик з копченою куркою та виноградом чи не завжди є актуальним.
Поєднання кисло-солодких ягід винограду, ніжного тертого сиру та ароматної копченої курочки надає створює незвичайний смак страви. А рецептом з нами поділилися на порталі "Майстерня ідей".
Як приготувати салат з куркою та виноградом
Інгредієнти:
- копчена куряча грудка – 400 г;
- яйце відварене – 3 шт.;
- сир твердих сортів – 150 г;
- виноград – 100 г;
- майонез або йогурт – 2 ст. л.
Спосіб приготування:
- Грудку нарізати кубиками.
- Сир нарізати кубиками.
- Відварені яйця нарізати кубиками.
- Виноградинки розрізати навпіл.
- З'єднати продукти у глибокій мисці, додати майонез, перемішати.
Також, до новорічного столу можна приготувати м’ясний салат "Ніжність". Ця страва точно підкорить ваші серця.