На сніданок будити не доведеться: ці міні-панкейки близькі будуть їсти зі сковороди
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Від них ніхто не зможе відмовитись
На сніданок у нас найбільше вимог. Нам хочеться, щоб перший прийом їжі був смачним, корисним, ситним та швидким у приготуванні. І якщо ви любитель пишних панкейків, тоді цей рецепт саме для вас.
З рецептом Shuba вам не потрібно ламати голову над тим, що приготувати близьким на сніданок. Вам просто необхідно нарізати банани скибочками, зробити бутерброди зі шматочком шоколаду, занурити в тісто і посмажити. Декілька хвилин — і завдяки таким міні-панкейкам настрій піднятий на весь день.
Як приготувати міні-панкейки з бананами
Інгредієнти на 4 порції:
- молоко — 120 мл;
- борошно пшеничне — 70 г;
- банани — 1 шт.;
- шоколад — 30 г;
- розпушувач — 1 ч. л.
Спосіб приготування:
- У мисці перемішуємо борошно, молоко та розпушувач до однорідного тіста.
- Банан миємо, чистимо і нарізаємо тонкими скибочками. Шоколад нарізаємо квадратиками.
- Шматок шоколаду поміщаємо між двома скибочками банана, повністю занурюємо "сендвіч" у тісто.
- На сухій гарячій сковороді з антипригарним покриттям обсмажуємо по обидва боки міні-панкейки протягом 5 хвилин до золотистого кольору.
Подаємо міні-панкейки з варенням, медом або кремом для десертів за рецептом "Телеграфа". Смачного!