На сніданок будити не доведеться: ці міні-панкейки близькі будуть їсти зі сковороди

Читать на русском
Автор

Від них ніхто не зможе відмовитись

На сніданок у нас найбільше вимог. Нам хочеться, щоб перший прийом їжі був смачним, корисним, ситним та швидким у приготуванні. І якщо ви любитель пишних панкейків, тоді цей рецепт саме для вас.

З рецептом Shuba вам не потрібно ламати голову над тим, що приготувати близьким на сніданок. Вам просто необхідно нарізати банани скибочками, зробити бутерброди зі шматочком шоколаду, занурити в тісто і посмажити. Декілька хвилин — і завдяки таким міні-панкейкам настрій піднятий на весь день.

Як приготувати міні-панкейки з бананами

Інгредієнти на 4 порції:

  • молоко — 120 мл;
  • борошно пшеничне — 70 г;
  • банани — 1 шт.;
  • шоколад — 30 г;
  • розпушувач — 1 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. У мисці перемішуємо борошно, молоко та розпушувач до однорідного тіста.
  2. Банан миємо, чистимо і нарізаємо тонкими скибочками. Шоколад нарізаємо квадратиками.
  3. Шматок шоколаду поміщаємо між двома скибочками банана, повністю занурюємо "сендвіч" у тісто.
  4. На сухій гарячій сковороді з антипригарним покриттям обсмажуємо по обидва боки міні-панкейки протягом 5 хвилин до золотистого кольору.

Подаємо міні-панкейки з варенням, медом або кремом для десертів за рецептом "Телеграфа". Смачного!