Приголомшливий салат-п’ятихвилинка зі звичайного буряка: вам навіть варити нічого не доведеться

Читати російською
Автор

Смак підкорить навіть найвибагливішого гурмана

Буряк – важливий продукт на нашій кухні. Це інгредієнт для оселедця під "Шубою" та улюбленого вінегрету.

Але у приготуванні салатів з буряка є дуже неприємна частина – цей овоч необхідно дуже довго варити. А ось "1 хвилина" пропонує приготувати неймовірно корисний салат із сирого буряка. Готується він швидко: потрібно натерти інгредієнти на тертці, змішати та подати на стіл. Цей універсальний салат – чудове поєднання хрусткої текстури та яскравих кольорів. Він доступний усім у будь-яку пору року, адже це легко, корисно та неймовірно смачно.

Як приготувати салат з сирого буряка

Інгредієнти:

  • 1 буряк;
  • 1 морква;
  • 50 г твердого сиру;
  • 1 зубчик часнику;
  • 2 ст. л. майонезу;
  • 1 щіпка солі.

Спосіб приготування:

  1. Очищаємо від шкірки сирі буряки та моркву, миємо їх і сушимо за допомогою паперового рушника. Натираємо овочі на тертці для корейської моркви.
  2. Твердий сир також натираємо на "корейській" тертці.
  3. Часник чистимо, пропускаємо через прес або натираємо на дрібній тертці.
  4. Підготовлені інгредієнти відправляємо в салатник, солимо, перчимо на свій смак і відправляємо в холодильник на 30 хвилин для просочення.

Буряковий салат чудово поєднується з картопляним пюре, різними кашами або м’ясними стравами. Спробуйте і вам сподобається.