Приголомшливий салат-п’ятихвилинка зі звичайного буряка: вам навіть варити нічого не доведеться
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Смак підкорить навіть найвибагливішого гурмана
Буряк – важливий продукт на нашій кухні. Це інгредієнт для оселедця під "Шубою" та улюбленого вінегрету.
Але у приготуванні салатів з буряка є дуже неприємна частина – цей овоч необхідно дуже довго варити. А ось "1 хвилина" пропонує приготувати неймовірно корисний салат із сирого буряка. Готується він швидко: потрібно натерти інгредієнти на тертці, змішати та подати на стіл. Цей універсальний салат – чудове поєднання хрусткої текстури та яскравих кольорів. Він доступний усім у будь-яку пору року, адже це легко, корисно та неймовірно смачно.
Як приготувати салат з сирого буряка
Інгредієнти:
- 1 буряк;
- 1 морква;
- 50 г твердого сиру;
- 1 зубчик часнику;
- 2 ст. л. майонезу;
- 1 щіпка солі.
Спосіб приготування:
- Очищаємо від шкірки сирі буряки та моркву, миємо їх і сушимо за допомогою паперового рушника. Натираємо овочі на тертці для корейської моркви.
- Твердий сир також натираємо на "корейській" тертці.
- Часник чистимо, пропускаємо через прес або натираємо на дрібній тертці.
- Підготовлені інгредієнти відправляємо в салатник, солимо, перчимо на свій смак і відправляємо в холодильник на 30 хвилин для просочення.
Буряковий салат чудово поєднується з картопляним пюре, різними кашами або м’ясними стравами. Спробуйте і вам сподобається.