Сподобається навіть тим, хто печінку не любить: просто приготуйте її за цим рецептом

Читати російською
Автор

Ідеальна вечеря нашвидкуруч

Печінку люблять далеко не всі через її специфічний смак. Однак із цього субпродукту можна приготувати страви, які сподобаються навіть тим, хто її не любить.

Так, можна потушкувати печінку із яблуками або ж приготувати смачний печінковий паштет під ягідним желе. Також цей субпродукт можна приготувати на цибулевій подушці — страва вийде ніжною та ароматною. А рецептом з нами поділилися на порталі "Філіжанка кави".

Як приготувати печінку на цибулевій подушці

Інгредієнти:

  • печінка – 600 г;
  • цибуля – 3 шт.;
  • часник – 3 зуб.;
  • лавровий лист – 2 шт.;
  • сіль – за смаком;
  • перець чорний мелений – за смаком;
  • олія – для смаження;

Спосіб приготування:

  1. На сковороді розігріти олію та насипати туди нарізану цибулю, обсмажити до напівготовності.
  2. Додати до цибулі дрібно нарізаний часник, перемішати та рівномірно розподілити цибулю та часник по сковороді.
  3. Зверху викласти шматочки печінки, посолити, поперчити за смаком.
  4. Через півтори хвилини акуратно перевернути шматочки печінки.
  5. Після того, як печінка змінить колір, додати лаврові листки та обережно все разом перемішати.
  6. Обсмажити печінку до готовності та можна подавати до столу.

А якщо ви любите печінку, рекомендуємо приготувати неймовірний копійчаний святковий салат із цього субпродукту. Він виходить соковитим, ніжним та ефектно виглядає на святковому столі.