Три картоплі, банка консерви — і гора котлет на столі: незвичайний рецепт улюблених биточків
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Бюджетний спосіб нагодувати всю родину
Соковиті, ароматні, ніжні котлети – це завжди відмінна ідея як для сімейної вечері, так святкового столу. А що робити у випадку, коли вдома немає м’яса?
Прекрасний вихід із ситуації – приготувати котлети із рибних консервів. Тим більше за рецептом "Патріотів України" буквально з однієї консерви та трьох картоплин у вас вийде гора биточків. Перевіримо?
Як приготувати рибні котлети
Інгредієнти:
- картопля – 3 шт.;
- рибна консерва (сардина чи скумбрія) – 1 б.;
- цибуля – 1 шт.;
- куряче яйце – 1 шт.;
- манна крупа — 1 ст. л.;
- сіль, перець – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Картоплю відварюємо в мундирі до готовності, даємо охолонути, чистимо і натираємо на дрібній тертці.
- З консерви зливаємо рідину, рибу розминаємо вилкою.
- Цибулю чистимо, дрібно нарізаємо, за бажанням трохи обсмажуємо на сковороді з рослинною олією.
- Змішуємо подрібнену картоплю, рибу та цибулю. До них додаємо яйце, сіль, перець та манну крупу. Масу, що вийшла, ретельно перемішуємо.
- З фаршу формуємо невеликі котлети та обвалюємо їх у манці. Підсмажуємо їх на розігрітій сковороді з рослинною олією з боків до золотистої скоринки.
Подаємо рибні котлети з картопляним пюре та насолоджуємось. У вас вийде ідеальна вечеря.