Три картоплі, банка консерви — і гора котлет на столі: незвичайний рецепт улюблених биточків

Читати російською
Автор
Новина оновлена 30 січня 2024, 04:31

Бюджетний спосіб нагодувати всю родину

Соковиті, ароматні, ніжні котлети – це завжди відмінна ідея як для сімейної вечері, так святкового столу. А що робити у випадку, коли вдома немає м’яса?

Прекрасний вихід із ситуації – приготувати котлети із рибних консервів. Тим більше за рецептом "Патріотів України" буквально з однієї консерви та трьох картоплин у вас вийде гора биточків. Перевіримо?

Як приготувати рибні котлети

Інгредієнти:

  • картопля – 3 шт.;
  • рибна консерва (сардина чи скумбрія) – 1 б.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • куряче яйце – 1 шт.;
  • манна крупа — 1 ст. л.;
  • сіль, перець – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю відварюємо в мундирі до готовності, даємо охолонути, чистимо і натираємо на дрібній тертці.
  2. З консерви зливаємо рідину, рибу розминаємо вилкою.
  3. Цибулю чистимо, дрібно нарізаємо, за бажанням трохи обсмажуємо на сковороді з рослинною олією.
  4. Змішуємо подрібнену картоплю, рибу та цибулю. До них додаємо яйце, сіль, перець та манну крупу. Масу, що вийшла, ретельно перемішуємо.
  5. З фаршу формуємо невеликі котлети та обвалюємо їх у манці. Підсмажуємо їх на розігрітій сковороді з рослинною олією з боків до золотистої скоринки.

Подаємо рибні котлети з картопляним пюре та насолоджуємось. У вас вийде ідеальна вечеря.