З цим рецептом ви перестанете смажити рибу: запечіть її із популярним овочем
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Завдяки цибулі риба виходить соковитою та ароматною
Любителі риби знають чимало рецептів приготування смачних страв із неї. Рибу тушкують з овочами, смажать, маринують та навіть їдять сирою.
Сьогодні ми пропонуємо іще один варіант приготування рибки — на цибулевій подушці. Вона виходить соковитою та ароматною, інформують на порталі "Бабусині рецепти".
Як приготувати рибу на цибулевій подушці
Інгредієнти:
- тушки риби (хек, минтай) — 3 шт.;
- сіль – 1,5 ч. л.;
- часниковий порошок – 1 ч. л.;
- прованські трави – 1 ч. л.;
- чорний перець – 0, 5 ч. л.;
- копчена паприка – 1 ч. л.;
- соняшникова олія – 30 мл;
- цибуля – 4 шт.;
Спосіб приготування:
- Рибі відрізати голову, очистити від нутрощів, помити, просушити.
- Нарізати її невеликими шматочками, викласти у миску.
- Змішати сіль, сухий часник, перець, прованські трави та копчену паприку.
- Рибу натерти олією та спеціями, накрити харчовою плівкою та залишити на 30 хвилин маринуватися.
- Тим часом цибулю нарізати півкільцями, викласти у змащену олією форму для запікання.
- Зверху викласти рибу, залити зверху маринадом, що залишився.
- Запікати під змоченим пергаментом у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 35 хвилин.
А якщо ви любите рибу, рекомендуємо приготувати її по-грецьки. Вона готується швидко і смакує з рисом або картопляним пюре.