Мінімум тіста та приголомшлива начинка: італійці люблять саме такий яблучний пиріг
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Справжнє бенкет смаку
Італійська випічка — це не лише знаменитий бісквіт. Це ще й найсмачніший яблучний пиріг.
Звичайно, фірмові яблучні пироги існують на кухні багатьох народів. Однак класичні італійські ласощі виділяються — в ньому дуже мало тіста і максимум начинки. Пишний італійський пиріг із яблуками за рецептом "Важно знать" сподобається і вам, і вашим близьким.
Як приготувати італійський яблучний пиріг
Інгредієнти:
- 900 г яблук;
- 90 г пшеничного борошна;
- 50 г цукру;
- 25 г вершкового масла;
- 100 мл молока;
- 2 курячі яйця;
- цедра 1 апельсина;
- сік половинки лимона;
- 1 ч. л. розпушувача;
- ванільний цукор за бажанням.
Спосіб приготування:
- Яйця збиваємо до пишності з цукром та щіпкою солі, за бажанням додаємо в масу ванільний цукор.
- В отриману масу додаємо розтоплене вершкове масло, тепле молоко та апельсинову цедру. Збиваємо протягом 10-15 хвилин до однорідного стану, потім додаємо борошно, розпушувач та лимонний сік.
- Яблука чистимо, нарізаємо часточками, відправляємо в тісто, перемішуємо і заливаємо в застелену пергаментом форму.
- Відправляємо пиріг у розігріту до 180 градусів духовку до готовності.
Готову випічку посипаємо цукровою пудрою і подаємо з улюбленим напоєм. Таке чаювання не залишить нікого байдужим.