Мінімум тіста та приголомшлива начинка: італійці люблять саме такий яблучний пиріг

Читать на русском
Автор

Справжнє бенкет смаку

Італійська випічка — це не лише знаменитий бісквіт. Це ще й найсмачніший яблучний пиріг.

Звичайно, фірмові яблучні пироги існують на кухні багатьох народів. Однак класичні італійські ласощі виділяються — в ньому дуже мало тіста і максимум начинки. Пишний італійський пиріг із яблуками за рецептом "Важно знать" сподобається і вам, і вашим близьким.

Як приготувати італійський яблучний пиріг

Інгредієнти:

  • 900 г яблук;
  • 90 г пшеничного борошна;
  • 50 г цукру;
  • 25 г вершкового масла;
  • 100 мл молока;
  • 2 курячі яйця;
  • цедра 1 апельсина;
  • сік половинки лимона;
  • 1 ч. л. розпушувача;
  • ванільний цукор за бажанням.

Спосіб приготування:

  1. Яйця збиваємо до пишності з цукром та щіпкою солі, за бажанням додаємо в масу ванільний цукор.
  2. В отриману масу додаємо розтоплене вершкове масло, тепле молоко та апельсинову цедру. Збиваємо протягом 10-15 хвилин до однорідного стану, потім додаємо борошно, розпушувач та лимонний сік.
  3. Яблука чистимо, нарізаємо часточками, відправляємо в тісто, перемішуємо і заливаємо в застелену пергаментом форму.
  4. Відправляємо пиріг у розігріту до 180 градусів духовку до готовності.

Готову випічку посипаємо цукровою пудрою і подаємо з улюбленим напоєм. Таке чаювання не залишить нікого байдужим.