Такі котлети "розлетяться" на раз-два: додайте до рибного фаршу популярний продукт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Страва смакує з рисом або картопляним пюре
Любителі риби ймовірно уже приготували безліч страв з неї: посмажили її в незвичайному клярі, замаринували у маринаді з томатної пасти або ж запекти на овочевій подушці. Сьогодні ми пропонуємо приготувати рибні котлети з картоплею.
Саме завдяки картоплі, вони виходять ситними та соковитими, з апетитною золотистою скоринкою. А рецептом з нами поділилися на порталі "Своїми руками".
Як приготувати рибні котлети з картоплею
Інгредієнти:
- риба (філе минтаю, тріски, щуки та ін.) – 300-400 г;
- картопля – 200-300 г;
- цибуля – 1 шт.;
- яйце – 1 шт.;
- сухарі панірувальні дрібні – 1-2 ст. л.;
- чорний перець, сіль, олія для смаження.
Спосіб приготування:
- Філе риби промити, просушити, пропустити через м'ясорубку.
- Цибулю порізати дрібними кубиками, обсмажити до м'якості.
- Картоплю відварити, зробити з неї густе пюре.
- Змішати рибу, картоплю, додати сіль, перець та яйце, розмішати.
- Якщо фарш вийшов занадто рідким, додаємо трохи сухарів для досягнення потрібної консистенції.
- Миску з фаршем накрити харчовою плівкою, поставити в холодильник на годину, щоб він ущільнився
- Сформувати котлети та обсмажити до готовності з обох боків.
А якщо ви любите рибу, рекомендуємо приготувати рибну запіканку з картоплею, сиром та сметаною. Це відмінний варіант для корисної та ситної сімейної вечері.