Такі котлети "розлетяться" на раз-два: додайте до рибного фаршу популярний продукт

Читать на русском
Автор

Страва смакує з рисом або картопляним пюре

Любителі риби ймовірно уже приготували безліч страв з неї: посмажили її в незвичайному клярі, замаринували у маринаді з томатної пасти або ж запекти на овочевій подушці. Сьогодні ми пропонуємо приготувати рибні котлети з картоплею.

Саме завдяки картоплі, вони виходять ситними та соковитими, з апетитною золотистою скоринкою. А рецептом з нами поділилися на порталі "Своїми руками".

Як приготувати рибні котлети з картоплею

Інгредієнти:

  • риба (філе минтаю, тріски, щуки та ін.) – 300-400 г;
  • картопля – 200-300 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • яйце – 1 шт.;
  • сухарі панірувальні дрібні – 1-2 ст. л.;
  • чорний перець, сіль, олія для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Філе риби промити, просушити, пропустити через м'ясорубку.
  2. Цибулю порізати дрібними кубиками, обсмажити до м'якості.
  3. Картоплю відварити, зробити з неї густе пюре.
  4. Змішати рибу, картоплю, додати сіль, перець та яйце, розмішати.
  5. Якщо фарш вийшов занадто рідким, додаємо трохи сухарів для досягнення потрібної консистенції.
  6. Миску з фаршем накрити харчовою плівкою, поставити в холодильник на годину, щоб він ущільнився
  7. Сформувати котлети та обсмажити до готовності з обох боків.

А якщо ви любите рибу, рекомендуємо приготувати рибну запіканку з картоплею, сиром та сметаною. Це відмінний варіант для корисної та ситної сімейної вечері.