Так перекушують на Філіпінах: рецепт нереально смачної Лумпії
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Цікава свіжа закуска, яку можна приготувати з різними начинками
Ми ділились рецептом цікавих турецьких пиріжечків з тіста на основі йогурту. Тепер пропонуємо приготувати страву Лумпія, що родом з Філіпін. Це цікава варіація звичних спринг-ролів.
Рецептом поділились на порталі zav-club.com. Це чудовий перекус або ситний і цікавий сніданок. Начинку можна взяти ту, яка подобається.
Інгредієнти:
- Листи для спринг-ролів — 6 шт.
- Олія для фритюру
- Кукурудзяний крохмаль — 1 ч.л.
- Вода — 2 ст.л.
- Дип-соус — за бажанням
- М'ясний фарш (50% свинина + 50% яловичина) — 200 г
- Часник — 2-3 зубчики
- Імбир — 1-1,5 см
- Світлий соєвий соус — 1 ст.л.
- Яйце — 1 шт.
- Перець — дрібка
- Капуста — 50 г
Спосіб приготування:
- Наріжте капусту соломкою. Натріть імбир, подрібніть часник.
- Змішайте фарш, капусту, імбир, часник, соєвий соус, перець, сіль і яйце. Залишіть на 10-15 хвилин, щоб овочі просочились маринадом.
- Розведіть крохмаль у воді. Розріжте листи спринг-ролів навпіл.
- Викладіть 1-1,5 ч.л. начинки на край листа. Згорніть рулет, змащуючи край розчином крохмалю.
- Обсмажте рулетики в олії 3-5 хвилин до золотистого кольору з усіх боків. Викладіть на паперовий рушник.
Лумпія з м’ясом і овочами готова. Її можна готувати з великою кількістю різних начинок. Також ми розповідали, як можна смачно приготувати печінку.