Візьміть манку та яйце: таке печиво ви готуватимете кілька разів на тиждень
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Красиві, рум’яні, ароматні ласощі
Коли є настрій готувати, господині здатні творити справжні кулінарні шедеври — спекти "Наполеон" або зробити торт "Три шоколади". В інші дні хочеться зробити щось просте бюджетне і нашвидкуруч.
У таких випадках виручають рецепти, коли смакота готується буквально з нічого. Рецептом такого печива поділилися на порталі "Готуємо вдома".
Як приготувати печиво з манки
Інгредієнти:
- манна крупа — 300 г;
- олія — 60 г;
- молоко — 100 мл;
- яйце — 1 шт.;
- цукор — 100 г;
- розпушувач — 1 ч.л.
Спосіб приготування:
- Яйце збити із сіллю та цукром.
- Додати молоко та олію, перемішати.
- Додати манку та розпушувач, замісити тісто, залишити на годину набухати.
- Вологими руками зліпити з тіста невеликі колобки, обваляти у манній крупі.
- Викласти колобки на лист, застелений пергаментом.
- Випікати печиво за 180 градусів 30 хвилин.
Раніше ми писали, як із пачки сиру та трохи борошна приготувати печиво, завдяки якому діти забудуть навіть про шоколад. Рецепт настільки простий, що він не має навіть яєць.