Швидко готується і першим зникає зі столу: салат з шинкою, яйцем та огірками
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Яскравий, соковитий, смачний
Деякі салати є чудовим доповнення до м'яса, як от салат із зеленню, грушею та сиром. У той час як інші можуть стати повноцінною вечерею.
Одним із таких ситних, яскравих та бюджетних салатів є страва з шинкою, яйцем та огірком. А рецептом з нами поділилися на порталі "Своїми руками".
Як приготувати салат з шинкою та кукурудзою
Інгредієнти:
- шинка – 450 г;
- яйце – 3 шт.;
- огірки – 1 шт.;
- болгарський перець – 1 шт.;
- консервована кукурудза – 350 г;
- майонез – 4 ст. л.;
- кріп – за смаком;
- сіль – за смаком;
- чорний перець (мелений) – за смаком.
Спосіб приготування:
- Яйця круто зварити, остудити, очистити та нарізати кубиками.
- Болгарський перець і шинку нарізати довгими смужками.
- Огірок нарізати кружальцями.
- Зелень подрібнити за допомогою ножа.
- Змішати всі інгредієнти в глибокому салатнику, заправити майонезом, додайте спеції, зелень і все добре перемішати.
А якщо ви любите смачні салати, рекомендуємо також варіант цієї страви з курячим філе, кукурудзою та маринованою цибулею за рецептом "Телеграфа". Приготувати такий салат досить просто, але він вразить вас неперевершеним смаком та яскравими барвами.