"Коханку капітана" з’їдять першою навіть на святковому столі: рецепт цього салату запитають усі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Відмінний спосіб урізноманітнити меню
Чи є щось простіше у приготуванні, ніж улюблений салат ? Нарізали всі інгредієнти, перемішали і можна вже ласувати.
Безперечно, варіантів цієї страви неймовірна кількість, проте "Бабусині рецепти" дивують ще одним. Для салату "Коханка капітана" вам знадобляться прості інгредієнти, але він вийде фантастичним. Приготуйте на святковий стіл — і всі обов’язково запитають рецепт.
Як приготувати салат "Коханка капітана"
Інгредієнти:
- салат "Айсберг" — 200 г;
- огірок – 1 шт.;
- курячі яйця – 3 шт.;
- консервований тунець – 180 г;
- червона цибуля – ½ шт.;
- сметана – 1 ст.
- майонез – 2 ст.
- кріп – пучок;
- сіль — щіпка.
Спосіб приготування:
- Яйця відварюємо круто, даємо їм охолонути, чистимо і дрібно нарізаємо. Відправляємо їх у салатник.
- Чистимо і також дрібно нарізаємо червону цибулю. Дрібно рвемо листя салату. Підготовлені інгредієнти відправляємо у яйця.
- Огірок нарізаємо дрібним кубиком, викладаємо в салатник.
- З консервованого тунця зливаємо зайву рідину, відправляємо до підготовлених інгредієнтів.
- В окремій тарілці змішуємо майонез зі сметаною, шаткуємо туди кріп. Все ретельно перемішуємо.
- Приготованим соусом заправляємо салат, перемішуємо та подаємо на стіл.
Здивувати всіх можна м’ясним салатом з ананасом у тарталетках. Приготуйте і вони оближуть всі тарілки.