Готується швидко, з'їдається ще швидше: салат з капустою, ковбасою та сухариками

Читать на русском
Автор

У цьому салаті всі продукти чудово поєднуються між собою

Інколи для смачного обіду зовсім не обов'язково готувати "перше, друге та компот". А достатньо буде лише приготувати ситний салат, наприклад, з яйцями, м'ясом та печерицями.

Іще одним чудовим варіантом ситного обіду або вечері стане салат з капустою та сухариками. Він готується швидко та має ефектний вигляд, інформують на порталі "Пляшка".

Як приготувати салат "Дністер"

Інгредієнти:

  • цибуля — 0,5 шт.;
  • майонез — 150 г;
  • ковбаса — 150 г;
  • горошок зелений — 150 г;
  • сіль — за смаком;
  • капуста червонокачанна — 350 г;
  • зелень свіжа — за смаком;
  • сухарики — 80 г;

Спосіб приготування:

  1. Капусту очистити від верхнього листя і нашаткувати гострим ножем, посолити, пом'яти руками, щоб вона пустила сік, залишити на 5 хвилин.
  2. Ковбасу нарізати соломкою.
  3. Невелику цибулину дрібно нарізати.
  4. З консервованого горошку злити рідину.
  5. Змішати всі інгредієнти.
  6. Заправити салат майонезом або сметаною та майонезом у співвідношенні 1:1, добре перемішати.
  7. Посипати салат сухариками.

Якщо ви любите салати рекомендуємо також варіант цієї страви з курячим філе, кукурудзою та маринованою цибулею за рецептом "Телеграфа". Приготувати такий салат досить просто, але він вразить вас неперевершеним смаком та яскравими кольорами.