Готується швидко, з'їдається ще швидше: салат з капустою, ковбасою та сухариками
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
У цьому салаті всі продукти чудово поєднуються між собою
Інколи для смачного обіду зовсім не обов'язково готувати "перше, друге та компот". А достатньо буде лише приготувати ситний салат, наприклад, з яйцями, м'ясом та печерицями.
Іще одним чудовим варіантом ситного обіду або вечері стане салат з капустою та сухариками. Він готується швидко та має ефектний вигляд, інформують на порталі "Пляшка".
Як приготувати салат "Дністер"
Інгредієнти:
- цибуля — 0,5 шт.;
- майонез — 150 г;
- ковбаса — 150 г;
- горошок зелений — 150 г;
- сіль — за смаком;
- капуста червонокачанна — 350 г;
- зелень свіжа — за смаком;
- сухарики — 80 г;
Спосіб приготування:
- Капусту очистити від верхнього листя і нашаткувати гострим ножем, посолити, пом'яти руками, щоб вона пустила сік, залишити на 5 хвилин.
- Ковбасу нарізати соломкою.
- Невелику цибулину дрібно нарізати.
- З консервованого горошку злити рідину.
- Змішати всі інгредієнти.
- Заправити салат майонезом або сметаною та майонезом у співвідношенні 1:1, добре перемішати.
- Посипати салат сухариками.
Якщо ви любите салати рекомендуємо також варіант цієї страви з курячим філе, кукурудзою та маринованою цибулею за рецептом "Телеграфа". Приготувати такий салат досить просто, але він вразить вас неперевершеним смаком та яскравими кольорами.