Близькі від такого шашлику очманіють: весь секрет у маринаді
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
М'ясо виходить смачним та соковитим
Разом з весною настав і сезон шашликів — відпочивальники все частіше виїжджають на природу, щоб посмажити м'ясо з овочами та морально відновитися. Для його маринування дехто використовує класичні рецепти, тоді як інші люблять експериментувати.
Так, свинину чи курятину можна замаринувати навіть у чаї, або ж звернути увагу на маринад, який ми пропонуємо сьогодні. Завдяки йому, курочка виходить соковитою і її можна приготувати навіть в духовці, інформують на Instagram-сторінці "zhuravlina_cooking".
Як приготувати шашлик з ананасами
Інгредієнти:
- куряче філе – 3 шт.;
- соєвий соус – 120 мл;
- сметана – 80-90 г;
- копчена паприка – 2 ч. л.;
- перець чорний – 0,5 ч. л.;
- сіль – 1 ч. л.;
- ананаси – 1 банка;
- вода
Спосіб приготування:
- Куряче філе помити, прибрати все зайве, нарізати великими шматочками.
- Змішати соєвий соус, сметану, копчену паприку, чорний мелений перець і за смаком сіль.
- Замаринувати м'ясо у суміші.
- Накрити харчовою плівкою і залишити, як мінімум, на пару годин або на ніч.
- Якщо ви готуватимете м'ясо на відкритому вогні, можна взяти свіжий ананас або консервований великими кубиками.
- Куряче філе і ананаси нанизати по черзі на шпажки.
- Запекти на вогні до готовності, періодично поливаючи ананасовим соком.
А якщо ви любитель незвичайних маринадів рекомендуємо також приготувати шашлик у кавовому маринаді за рецептом "Телеграфа". У такого м'яса витончений аромат та неперевершений смак.