"Хвилинка" — і готове: гора печива з одного яйця та майонезу

Читать на русском
Автор

Близькі здивуються такому рецепту

Якщо ви і ваші різні ласуни, напевно, у вас в закладках є різні рецепти. Якщо ви куштували печиво з розсолу, сьогодні поділимося ще одним незвичайним рецептом.

Вся пікантність печива від "Бабусиних рецептів" у тому, що ми приготуємо його за пару хвилин із… майонезу. Будьте певні — близькі спочатку дуже здивуються, але потім швидко зметуть солодощі прямо з деко.

Як приготувати пісочне печиво на майонезі "Хвилина"

Інгредієнти:

  • яйце – 1 шт.;
  • цукрова пудра – 80 г;
  • майонез – 80 г;
  • вершкове масло – 90 г;
  • борошно — 230 г;
  • розпушувач – 3/4 ч. л.;
  • сіль – 4 г;
  • ванілін – 4 г.

Спосіб приготування:

  1. У мисці перемішуємо м’яке вершкове масло, цукрову пудру, сіль і ваніль до розчинення щіпок.
  2. В отриману вершкову суміш яйце викладаємо майонез і повторно змішуємо. Висипаємо третину борошна разом із розпушувачем, замішуємо тісто.
  3. До тіста додаємо залишки борошна, ретельно вимішуємо.
  4. Тісто поміщаємо в кондитерський мішок із насадкою – закрита зірка.
  5. Форму для випікання застилаємо пергаментом, за допомогою мішка кондитерського формуємо невелике печиво.
  6. Деко відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.
  7. Готове печиво прикрашаємо за бажанням цукровою пудрою.

Пропонуємо подавати незвичайне печиво з какао за рецептом "Телеграфа". Вам точно сподобається.