"Хвилинка" — і готове: гора печива з одного яйця та майонезу
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Близькі здивуються такому рецепту
Якщо ви і ваші різні ласуни, напевно, у вас в закладках є різні рецепти. Якщо ви куштували печиво з розсолу, сьогодні поділимося ще одним незвичайним рецептом.
Вся пікантність печива від "Бабусиних рецептів" у тому, що ми приготуємо його за пару хвилин із… майонезу. Будьте певні — близькі спочатку дуже здивуються, але потім швидко зметуть солодощі прямо з деко.
Як приготувати пісочне печиво на майонезі "Хвилина"
Інгредієнти:
- яйце – 1 шт.;
- цукрова пудра – 80 г;
- майонез – 80 г;
- вершкове масло – 90 г;
- борошно — 230 г;
- розпушувач – 3/4 ч. л.;
- сіль – 4 г;
- ванілін – 4 г.
Спосіб приготування:
- У мисці перемішуємо м’яке вершкове масло, цукрову пудру, сіль і ваніль до розчинення щіпок.
- В отриману вершкову суміш яйце викладаємо майонез і повторно змішуємо. Висипаємо третину борошна разом із розпушувачем, замішуємо тісто.
- До тіста додаємо залишки борошна, ретельно вимішуємо.
- Тісто поміщаємо в кондитерський мішок із насадкою – закрита зірка.
- Форму для випікання застилаємо пергаментом, за допомогою мішка кондитерського формуємо невелике печиво.
- Деко відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.
- Готове печиво прикрашаємо за бажанням цукровою пудрою.
Пропонуємо подавати незвичайне печиво з какао за рецептом "Телеграфа". Вам точно сподобається.