Досить використовувати часникодавку тільки для часнику: ось де вона ще може допомогти

Читать на русском
Автор
25372
Ці хитрощі зроблять ваше життя простіше
Ці хитрощі зроблять ваше життя простіше. Фото Pixabay

Ви могли не знати про ці дивовижні функції

Оскільки часник — важливий інгредієнт найрізноманітніших страв, тому практично на кожній кухні є часникодавка. Це дуже зручний засіб для подрібнення саме цього овочів.

Однак мало хто знає, що окрім основного призначення часнику здатна виконувати ще дві дивовижні функції. Разом із "Главредом" розповімо про них. Ці трюки полегшать вам приготування їжі.

Де ще може стати в пригоді часникодавка

Якщо ви хоч раз поставали перед труднощами розколювання горіхів, знаєте, наскільки це трудомісткий процес. Хто б міг подумати, що в цій нелегкій справі допоможе саме часникодавка.

Просто помістіть горіх між ніжками часнику і натисніть. Результат вас приємно здивує – шкаралупа легко розколеться і ви легко впораєтеся з проблемою.

За допомогою часнику також можна легко видалити кісточки з вишні. Вам потрібно просто використовувати зручну виїмку на одній із ручок предмета.

Покладіть вишню в цю виїмку, а потім використовуйте іншу ручку з шипом для легкого видалення кісточки. Просто з’єднайте ніжки часникодавки разом — і кісточка легко "вискочить" з ягоди, а ви збережете собі час і нерви.

Якщо ви впоралися з проблемою, час приготувати вишневий пиріг. З цією хитрістю "Телеграфа" ви приготуєте його швидше.