-
20 хв
Приготування
-
6
порцій
Напевно, багато хто в дитинстві любив пісочне печиво з м'ясорубки. Цей спосіб допоможе вам істотно зекономити час для приготування дивовижного печива з приголомшливим оформленням.
Для приготування цього печива важливо, щоб масло було не розтопленим, а саме розм'якшеним, тобто кімнатної температури, щоб воно легко змішалося з цукром та яйцями, але при цьому зберегло свою структуру для надання печиву тієї самої розсипчастості. Щоб тісто через м'ясорубку проходило легко, воно має бути досить щільним, але не занадто сухим, тому борошно додавайте поступово, контролюючи консистенцію. Якщо ви хочете надати тісту більш насичений колір та аромат, додайте в нього трохи лимонної цедри або подрібненої кориці разом із ванільним цукром.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
0.5 ч. л.
-
15 г
-
3 стак.
-
2 шт
-
200 г
-
1 стак.
Етапи приготування
-
Змішайте цукор із яйцем і додайте розпушувач та ванілін.
-
Розм'якшене масло змішайте з яєчною масою. Додайте борошно і вимісіть тісто.
-
Застеліть деко пергаментом.
-
Пропускайте тісто через м'ясорубку без ножа та обрізайте ножем. Викладайте на деко, формуючи бажану форму. Можете присипати зверху какао.
-
Випікайте в духовці 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Як подавати
Печиво можна подавати до столу, присипавши зверху цукровою пудрою, меленою корицею або подрібненими горіхами (волоськими, мигдальними). Таке печиво поєднується з гарячими напоями: чашкою ароматного чорного чаю, свіжозвареною кавою або склянкою теплого молока. Також відмінним доповненням стане гарячий шоколад.
Смачного!