Бісквіт у чашці

Читать на русском
Автор
2424
  • 10 хв

    Приготування

  • 1

    порція

Якщо ви зранку хочете побалувати своїх рідних, зробіть до кави або чаю цей бісквіт. Загалом приготування займає не більше 5 хвилин: 2 хвилини на приготування тіста і рівно 3 хвилини в мікрохвильовій печі.

Цей швидкий бісквіт у чашці – справжній порятунок, коли хочеться солодкого, а часу на приготування зовсім немає. Він виходить м’яким, повітряним та ароматним, особливо якщо додати дрібку ванілі або шматочки шоколаду. Відмінний варіант для домашнього десерту лише за кілька хвилин.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Виделкою в чашці послідовно змішайте: яйце, цукор, какао, борошно і розпушувач, олію, молоко.

  2. Ретельно перемішайте до отримання рідкого тіста.

  3. Потім поставте чашку з тістом (не забудьте вийняти вилку) в мікрохвильову піч рівно на 3 хвилини на максимальну потужність (900 w).

Як і з чим подавати

Готовий бісквіт можна подавати прямо в чашці, де він готувався. Посипте верхівку цукровою пудрою або кольоровою кондитерською присипкою, щоб додати яскравості. Також бісквіт у чашці можна полити розтопленим молочним чи темним шоколадом. Зверху можна викласти кілька свіжих ягід чи скибочку банана.

Такий бісквіт поєднується з філіжанкою міцної чорної кави, лате або ароматним чаєм. У спекотні дні його можна подавати зі склянкою смузі чи охолодженого фруктового соку.

Смачного!