Чому не можна додавати до котлет молоко та яйця

Читать на русском
Автор
Ось як правильно готувати котлети

Не робіть цих кулінарних помилок, якщо хочете, щоб ваші котлети були ідеальними.

Мабуть, з кожною господинею хоча б раз траплявся кулінарний провал у вигляді жорстких або навпаки котлет. Чому таке трапляється? Просто деякі інгредієнти, які ми звикли додавати в котлети, зовсім не підходять для них. Дізнайтеся, чому в котлети не варто додавати молоко та яйця.

Як пише сайт vazhnoznat.com, хліб для котлет у жодному разі не можна замочувати в молоці. Через це вони виходять жорсткими. Краще замість нього використати просту воду. На 1 кілограм фаршу потрібно взяти приблизно 200 г води.

Ще одним правилом для приготування ідеальних котлет є відсутність у рецепті яєць. Щоб котлети без яєць не розвалювалися, потрібно суворо дотримуватися пропорції хліба та фаршу за рецептом. Якщо ви все ж таки хочете, додати їх у фарш, для того щоб він краще тримав форму, використовуйте тільки жовток. Пізніше при жарінні потрібно обваляти котлети в борошні і вже тоді можна занурити їх у білок. Так котлети вийдуть смачними і не розвалюватимуться.

Раніше "Телеграф" розповідав, навіщо у фарш для котлет потрібно додавати цукор.